Kliva ur bebisbubblan.

jag börjar må ganska dåligt över att min mammaledighet snart är över och att den inte komma igen, inte med Ted. Blev snuvad på den första tiden då vi låg på sjukhus och nu är det mindre än två månader kvar, två månader som kommer gå väldigt fort och känner verkligen inte mig redo att lämna över, inte än.
 
jag prioriterar verkligen all tid med Ted jag kan få, vill inte vara utan honom en sekund så det kommer kännas konstigt att sedan måste prioritera saker före tiden jag har med honom. Speciellt då han fär så liten. Saken är klar, john blir hemma efter nyår och jag börjar studera igen. Ångrar såklart att vi bestämde det nu i efterhand samtidigt jag är glad att jag har en make som vill vara hemma med sitt barn :)
 
 
att kliva ur bebisbubblan kommer bli hemskt, det kommer göra ont och kommer nog vara lite av ett nervvrak tills jag vänjer mig. önskar att man hade haft mera dagar så att båda kunde varit hemma längre.

23 år gammal.

Detta skrev jag den 22 november kl 23.42 2012;

"Ja, inom 20 minuter slår klockan 00.00 och det är fredag den 23 november. Det betyder att jag fyller 22 år och detta kommer bli den ålder jag kommer minnas för resten av mitt liv.


Under mitt år som 22-åring blev jag mamma till vårat första barn. Under mitt år som 22-åring gifte jag mig med mannen jag ska spendera resten av mitt liv med. 22 år, och året 2013 kommer jag alltid se tillbaka på och minnas inte bara ett, utan två, av det bästa ögonblicken i mitt liv <3"
 
Jag förra året på min födelsedag, trött efter fikabjudningen & gravid i vecka typ 5.

Ja, och se så bra det vart. Nu sitter jag här som fru Engman med en lekandes lite smått övertrött 4-månaders bebis bredvid mig. Bästa presenten jag kunde få :) Dagen i ära startade med att Ted lät oss sova till strax över 8.30, när vi klev upp hade maken plockat i vardagsrummet och städat köket samt förberett Teds mat och skrivit en lapp åt mig att det fanns frukost i kylen, salami brie baguett och en chokladmuffins. Han är ju alldele för underbar min man!
 
 
Efter påklädning och frukost begav vi oss ut på byn jag och Teddan, handlade grejer till en tårta och gick sedan hem igen, lite soffmys sen åt vi lunch. Efter lunchen bakade vi en tårta sen slappa vi i soffan lite till. Maken vaknade och vi väntade in svärmor och svärfar för tårta och kaffe :)
 
Mitt sällskap då de gjordes en tårta ;)
 
Hade inte bjudit in några idag då jag känner att 23 år ingen ålder att fira, John hade ju jobbat natt och jag planerade att packa idag inför kommande veckan. Men såfort man posta en bild på en tårta kommer nu familjen Nord och Fanny fikade mest ;) Imorgon ville Cissi och Benjamin komma och även fam Lundgren så, det blir visst kalas iallafall :) Imorgon är det vi som traskar till affären igen och köper grejer till en ny tårta men det är ju inte för jag fyllt år utan för att folk vill komma och söndagsfika ;)
 

Förlåt förlåt ..

Inte bloggat på en evighet, massor att berätta om namnkalaset och var vi gjort i dagarna och om hur Ted utväcklas för varje dag men nu är jag alldeles för trött för att skriva. Varje vaken tid jag har med Ted ägnar jag åt honom och när han sover gör jag massa annat som behövs göras.

Men om jag har tid under morgondagen kommer ett inlägg om namnkalaset, ett om Ted & ett om att vi på måndag flyger ner till Kalmar, sen till helgen tar vi tåget till göteborg, jag och min familj :)
 
& förresten, fyller år på lördag och har helt glömt bort de. håller inte alls koll på dagar eller datum så blir tyvärr inget firande eller fika, för jag har inte tid och orkar inte. 23 år är väl inget att fira :P