Fredag!

Inte sovit så bra inatt, somnade efter 00 och vaknade klockan 03.00 av att jag behövde kissa. När jag väl la mig i sängen igen kunde jag inte sova. Fick nämligen ett väldigt tryck neråt sent igår kväll och har haft som mensvärk till och från hela natten. John kom hem 04.30 och då var jag fortfarande vaken, han hämta en alvedon till mig och jag lyckades somna om. 
 
Liksinnade är vi då vi skriver till varandra samtidigt, mås och gås ;) 

När jag väl sover och inte vaknat av krämpor eller bebis så är det såklart hundarna som väcker mig. Vet inte vad det är för fel på dom men dom har båda fått en dille på att inte mat utan vill bara ut och äta gräs. Sånt kan göra mig fruktansvärt lättirreterad nu för tiden, dessa två hundar! Snart vaknar John och han är ledig nu till onsdag kväll så då brukar jag säga att hundarna är hans fram tills dess ;) 

Om ca 1 timme kommer Cissi hit, tänkte bjuda henne på pastasallad då jag gjorde för ett helt kompani igår och sen kaffesurr ute på altanen, får se om hon vill ha en glass ;) Känns som en evighet sen vi bara satt och surrade så ska bli mysigt. Sen vid 12 ska jag väcka John så han hinner käka frulle innan vi ska till MVC och första av tre föräldrautbildningsträffar kl 13. Senare ikväll ska ju Cissi bjuda på smörgåstårta, de ska bli gott!

Köpte en bomulls-långklänning igår, bacis plagg för 179:- på MIM men när jag kom hem och provat den var den lite liten, kulan gjorde den lite för tajt så ringde dit och bad henne hänga bort en storlek större som jag ska hämta idag. Funderar på att ha den ikväll, om den sitter bättre ;)
 
Nu ska jag ladda kaffebryggaren och sätta mig ute och kolla igenom socialrätten en sista gång inför imorgon innan Cissi kommer, sen får det bära eller brista, känner att jag kan en hel del så nu får man som alltid hoppas det kommer frågor på det man kan ;)

Mysmagen.

Legat och mysit med Teddan i magen, det låter säkert jättekonstigt men det är sant. Han är vaken och livlig ikväll då har pratat med honom och klappat honom på rumpan han gärna trycker ut. Älskar att ha en aktiv liten unge i magen, på så sett slipper jag oroa mig över hur man mår, så som han härjar dag ut och dag in måste han må väldigt bra vilket känns väldigt bra för mig :)


 

Magen är ju alltid med nu för tiden, så ibland slutar man reflektera över vad man faktiskt går runt och bär på. Det är en ca 2,5 kg bebis som ligger där, livs levandes och bara våran. Det är fantastiskt och faktiskt inte alls länge kvar nu tills han faktiskt är här. Mina känslor om att jag kommer få träffa honom innan BF börjar svalna och jag har börjat ställa in mig på att gå över tiden, mest för att slippa bli besviken. 

Ca 1 vecka kvar av skolan nu, sen är det bara fullt fokus på mig, magen och bebis som gäller 


Hot hot hot

Vek ner mig och sitter nu inne, alldeles för varmt ute och ju längre in på dagen man kommer desto varmare blir det på altanen då vi har eftermiddags och kvällssol på den, eller iallafall till 19-tiden, sen kommer träden ivägen. Idag är det riktigt varmt, känns varmare idag än tidiare dagar.
 
Jag älskar verkligen värmen, men inte att behöva sitta hemma och plugga i den, dagar som dessa vill jag bara vara med folk jag tycker om, fara till stranden och grilla och doppa fötterna eftersom jag inte är i direkt beachmode nu ;) 
 
 
 
Dygnet runt - med eller utan stödstumpor .. Bollar till fötter!

Mina fötter svullnar upp till bollar, med eller utan stödstrumpor. Igår kväll var det riktigt skönt att släppa ut fötterna ifrån stödstumporna. Har bara haft en tunn klänning hela dagen men John hjälpte mig på med stödstumporna nu när jag ska iväg lite senare, håller på att svettars ihjäl! Vägrar ha klänning och stödstumpor då jag ser jätteknäpp ut så kör på byxor och tshirt, hot hot hot vill jag lova! Vi skrattade jag och älsklingen åt min mage idag när jag står i profil, den har blivit riktigt hård upptill och stor, tänk att våran bebis väger ca 2,5 kg nu ;)
 
Bebismagen idag, vecka 34 (33+5)
 
Ska kika efter en klänning tänkte jag till imorgon kväll då vi firar Cissis examen uppe i Arvidsträsk, det ska bli så mysigt och det är så himla fint där uppe, ska ta kort så ni får se. Om jag får Elins tillåtelse så hoppar jag över dessa varma stödstumpor imorgon och ställer mig i vattnet istället så mina fötter får kylas ner, oj så skönt de ska bli, längtar! :)