Bröllop bröllop bröllop ..

Nu börjar jag kunna känna lukten av mållinjen! Ikväll har vi varit sjukt effektiva och har en lång lista med ärenden att uträtta under morgondagen, efter det är vi klara. Bara genrep till veckan, eller jag ska köpa mig en ny bh, ett par strumpbyxor och en vattenfast mascara men det är inga svårigheter :) 

Därimot ska jag sätta mig och göra ett tidsschema över bröllopsdagen också, just nu känner jag mig lite stressad för det är mycket på morgonen med smink och hår och så får ju inte preggot glömma äta lunch eftersom det inte är middag förrens efter kl 18.00 (känns som tråkigt att vara sur och hungrig på bröllopsdagen) .. 
 
Hur som helst, känner ingen panik än, lite över en vecka kvar. Bara hoppas allt flyter på imorgon som det ska så jag kan ta helg, fokusera på skolan nästa vecka & sedan gifta mig på lördagen. Iiiiih, vad jag längtar nu det kommer bli fantastiskt! :D
 

Vill ha till våran grabb.

Jag vet att jag sagt att jag inte ska köpa något förrens nästa UL så vi vet 100% att det är en liten pojke, MEN fördelen med att köpa s.k "pojkkläder" är ju att en flicka också kan ha dom. Men jag ska hålla mitt löfte och inte köpa något.

Men att titta skadar ju inte? Dom hade så söta kläder på hm's hemsida men det är just det, bebiskläder är du såå söta man får inte nog av dom. Kolla på dessa plagg!

 
 
 
 
 
 
 

Gårdagen.

Var helt fantastisk, de första ögonblicket vi fick se bebisen, när man såg huvudet, ryggen, benen och armarna, just den bilden kommer jag inte att glömma, tänkte på det hela kvällen igår.

Efter ultraljudet hittade vi Jonte nere i sjukhuslobbyn då han väntade på bussen hem efter slutat skolan så vi tog med oss honom också. Första stopptet var blå ängeln där vi käkade mat, för mig bart det en pastarätt i gräddig sås med "oxfile". Efter det for vi på rusta och köpte ljus till dekorationen på bröllopet sen bar det av hemmåt.
 
 
På kvällen ställde sig John och gjorde hemmagjorda hamburgare tillsammans med hemmagjord dressing och hemmagjord klyftpotatis, vart ett par rejäla börjare så det var tur vi hade big size hamburgebröd hemma. John ville slå på stor för han blev väldigt glad över att få se våran grabb tidigare under dagen. Var sååå sjukt gott, speciellt hamburgedressingen, hade kunnat äta den som sås!

Den ser kanske inte gigantisk ut men den var gigantisk!

Efter maten blev det att se senaste bondfilmen skyfall, sen var vi så trötta att det blev sängen kring 22.30 efter det varit en dag med många starka intryck.
 
Underbar dag helt enkelt! :)