Sjuk

Usch, igår morse vaknade jag såklart med halsont och under kvällen vart det värre i bihålorna. Efter ännu en natt med dålig sömn var jag värre imorse, febrig, snorig och ont i halsen. For och lunchade med John förrut innan vi skulle storhandla med det slutade med att han fick köra hem mig och handla själv, sovit till och från hela dagen och känner mig bättre, bara problem med halsen nu.

Världens bästa make har tagit så god hand om mig idag, visade en soppa jag ville ha och han handlade för att laga den. Men lagom tills det var dags mådde jag bättre och jag gjorde den själv, såå himla god :)
Bilden är inte rättvis med det är en soppa med kyckling, tomatpure, curry, krossade tomater med vitlök, grädde, buljongtärningar, pasta & grönsaker :)

Nu ska jag fortsätta kurrera mig, har massor med planer inför kommande helgen :)

Ordningen är återställd.

Nu är allt som det ska i vårat hus, John klev av nattjobbet imorse och är nu ledig till måndag kväll vilket är så himla mysigt. Finns inget bättre än att få gå och lägga sig och vakna med varandra, lyxdagar då John jobbar heltid som nattvakt :)


Senaste nätterna har jag sovit riktigt dåligt, hoppas det blir bättre nu när John är hemma igen. Tror dock jag har en riktigt förkylding på väg att bryta ut, haft jätteont i halsen sen imorse och huvudet känns tungt, näsan rinner och brukar ju ha nästäppa under nätterna som jag tror en gravidgrej, men nu släpper de inte.

Ska dricka mig en eller två te-koppar och sen krypa ner under täcket :)