verkligen noll energi.

Forfarande inte börjat julstöka utan ligger i soffan i morgonrock under en filt och ser på dålig tv tillsammans med trötta hundar och bara väntar ut klockan så man kan duscha, fixa sig och fara på afterworken med tjejerna för att  sedan se en film.. 
 i just detta ögonblick. man bara måste älska dropbox synkning. 
Jag fattar inte varför jag fortfarande har noll energi, varit såhär länge nu? Kanske är för att jag är ensam hemma, omotiverad till att sätta igång om inte min bättre hälft tar första intinativet. Hur som helst, jag tänkte sklippa stryka och sätta upp gardiner, det gör jag på måndag då John är hemma igen. Idag tänkte jag sätta ut ljusstakar, stjärnor och allt krimskrams, då kanske julstämningen börjar smyga sig på så det blir roligt sedan att ta tag i all textil.

Min bättre hälft har förbjudit mig att sätta upp gardiner när jag är ensam hemma, jag kan ju faktiskt trilla ner ifrån stolen och det får jag verkligen inte. Så med det kan jag faktiskt börja med det roliga ;) Nu banne mig ska jag ta tag i detta julstöket!

Världens finaste pappa..


Jag kan säga utan tvekan att min fina John kommer bli världens finaste pappa. Han har ett hjärta av guld, en unik omtänksamhet och är helt underbar. Jag vet hur mycket han bryr sig om mig bara, tänk på hur mycket han kommer bry sig om våran lilla knodd, vårat egna kött och blod, våra gener, en häften av honom och häften av mig.
 
Jag har vetat från den dagen jag insåg att jag älskade honom att han skulle bli pappan till mitt barn och finns ingen bättre människa jag kunnat tänka mig. Sättet han får mig att känna mig som en prinsessa genom att le mot mig när han ser att jag vaknat, håller min hand när han ser en isfläck och pussar mig varje gång han ska lämna hemmet får mig åter igen att säga utan tvekan, min fina John kommer bli världens finaste pappa. 
 
jag älskar verkligen dig. på riktigt. 

Buhu ..

Ikväll vinkade jag och Cissi av våra karlar, Classe, Moffen och Jonte som är påväg ner till Lund för DC (decembercupen) där Classe och Moffen ska tävla i ahtletic fitness på lördag. 

De tävlande och deras tre suppotrar på bild :)
 
John kommer hem klockan ca 09.40 på måndag (om tåget är i tid vill säga) och jag har tid hos barnmorskan klockan 09.30 så han missar precis det besöket. Han var lite nere över detta eftersom han vill följa på alla möten hela vägen fram, men just på måndag är det provtagning för min del så han missar inte så mycket, kommer även då boka in nästa möte då vi ska lyssna på hjärtljud vilket jag hoppas blir innan jul :)
 
Helgen i ära ska jag ägna åt att plugga lite grann, julstöka & hänga med mina brudar. Imorgon väntar afterwork med tacobuffe sen kvällsmys med film och gotta i mjukiskläder :) John tog upp alla julsaker ifrån källan idag innan han for, tappade nästan helt livslusten då jag såg alla julsaker. Förra året var det spännade för det var vår första jul i huset, men nu vet man vad som ska göras, vill att börja med stryka gardiner i timmar. Sååå det får vänta till imorgon och så slår jag ut det över helgen helt enkelt. Denna gravida lady behöver trots allt ta sina powernaps med jämna mellanrum .. höhö ;)

Påtal på trötthet, igår låg jag på soffan och höll på att somna, så la mig i sängen strax innan 20.00 och vaknade igen 21.30, gick upp och drack lite grann, borstade tänderna och la mig i sängen igen. Vaknade sen idag 9.30. Alltså sovit nästan 14 timmar nästan i ett svep. Ja det är vad jag kallar trött, ska förhoppningsvis börja försvinna nu när jag nu om några dagar går in i vecka 12 för som det känns nu hinner jag knappt göra något.